Bugaboo Bee5 Classic Komplett Barnvagn Svart/Khaki One Size

Bugaboo Bee5 Classic Komplett Barnvagn Svart/Khaki One Size

Bugaboo Bee5 Classic Komplett Barnvagn Svart/Khaki One Size
Bugaboo Bee5 Classic Komplett Barnvagn Svart/Khaki One Size
Bugaboo Bee5 Classic Komplett Barnvagn Svart/Khaki One Size

Denna Bee5 Classic Komplett Barnvagn i Svart/Khaki från Bugaboo har designats för att hålla urbana äventyrare på språng med den ultimata stilen och funktionen med en elegant och neutral stil.

Barnvagnens funktioner: Snabb och enkel manövrerbarhet med 360° vridning. Lätt att styra med en hand. Fjädring på alla fyra hjulen oberoende av varandra för en smidig styrning och stabil åktur. 6-tums låsbara swivelhjul fram. 6-tums bakhjul. Slitstarka punkteringsfria skumfyllda gummidäck. Ergonomiskt styre som kan justeras i höjd. Lättviktschassi. Enkel hopfällning i ett stycke för lätt förvaring. Sittdel i slitstark canvas. Justerbart ryggstöd som kan anpassas för ditt växande barn. Utdragbar sittdel för stöd till små ben. Sittdelen kan fällas horisontellt med ett par klick. Vändbar sittdel ger ditt barn en utsikt för varje humör.

Kan fällas plant för en skön tupplur när ni är på språng. Fempunktsbälte med höj- och sänkbara axelremmar. Rymlig förvaringskorg under sittdel. Klädseln kan maskintvättas vid behov. Kompatibel med bilbarnstol. Passar från nyfödd och kan smidigt anpassas från spädbarn till småbarn med valbara tillbehör. Modulsystemet från spädbarn till småbarn använder sittdelens ram för att byta mellan liggdel och sittdel. Den skräddarsydda klädseln är vattenavvisande och vadderad. Utdragbar solsufflett som skyddar mot väder och vind. Solskyddsfaktor UPF 50+.

Det mycket hållbara tyget är vind-, vatten- och oljeavvisande. Mjuka handtag i imitationsläder. Vad du får: Regnskydd. Sittdel. Chassi med hjul. Förvaringskorg under sittdel. Sufflettbågar. Sittdelsklädsel. Solsufflett. Grepp. Navkapslar. Tekniska specifikationer: Passar från nyfödd upp till 17 kg. 6-tums swivelhjul fram och 6-tums bakhjul med slitstarka skumfyllda gummidäck. Fempunktssele med justerbara axelremmar. Utbytbara sittklädslar, solsufflett, handtag och navkapslar. Alla klädslar kan maskintvättas.

  • Ungefärlig vikt: 8,9 kg.
  • Mått hopfälld: 90 x 46,5 x 32 cm.
  • Bredd uppfälld: 53 cm.
  • Förvaringskorg under sittdel: 22 liter.
  • Maxvikt för korg: 4 kg.
  • 2 års garanti (med ytterligare ett år som aktiveras när du registrerar vagnen på märkets hemsida inom 3 månader).