Bugaboo Bugaboo Cameleon3 Plus Svart/Grå Melange One Size

Bugaboo Bugaboo Cameleon3 Plus Svart/Grå Melange One Size

Bugaboo Bugaboo Cameleon3 Plus Svart/Grå Melange One Size
Bugaboo Bugaboo Cameleon3 Plus Svart/Grå Melange One Size
Bugaboo Bugaboo Cameleon3 Plus (Svart/Grå) Melange One Size

Med över 15 års erfarenhet har Bugaboo uppdaterat sin ikoniska och praktiska barnvagn med denna Bugaboo Cameleon3 Plus i Svart/Grå Melange som kommer ta dig genom staden, skogen, sanden och snön hur lätt som helst.

Barnvagnens egenskaper:
Förlängbart solskydd som håller älskling sval och skön i skuggan.
Mycket slittåligt tyg som skyddar mot vind, vatten och olja.
UPF 50+ solskydd.

Justerbart ryggstöd på höjden som växer med ditt barn. Slitstarkt kanvastyg på sitsen. Fempunktssele med justerbara axelremmar. Bekväm sele som är enkel att justera. Bakåtlutande sits som är enkel att justera. Vändbar sits som gör att älsklingen kan vara vänd mot dig eller mot världen.

Sitsen kan lutas tillbaka helt plant för en bekväm position att ta en tupplur i. Roterande handtag som gör det lätt att ta ut ditt barn. Bekväm sits med mjuk skummadrass inuti. Spädbarn-till-barn modulsystem som använder sitsens ram för att omvandla till en korg eller barnstol. All klädsel är löstagbar och kan maskintvättas. Självstående sittdel som kan användas separat. Förvaringskorg i nättyg som lämpar sig perfekt för att bära matkassen och andra väskor.

Höjdjusterbart styre som ger en mer ergonomisk körning. Vändbart styre som anpassar körningen till underlaget. Enkel att manövrera med hjul som snurrar i 360 grader. Kan styras med en hand på ett enkelt sätt. Justerbar fjädring som ger en anpassat och perfekt dämpning efter barnets vikt. Tvåhjulspositionering som innebär att vagnen lätt kan ta sig igenom sand och snö. Kompatibel med bilbarnstol. Klarar av de tuffaste terrängen utan att du behöver oroa dig för punktering.

**Vänligen notera att fjädringen bör justeras när ditt barn växer för att ge en anpassad bästa körning.**

Detta ingår:
Regnskydd. Förvaringskorg. Sittdel. Handtag. Justerbar suflett med kablar. Chassi med hjul. Sittdelsklädsel. Ram för sittdel/liggdel.

Tekniska specifikationer:

  • Från födseln upp till 17 kg.
  • Mått (lwh): 90 x 50 x 31 cm hopfälld.
  • Bredd: 59 cm utfälld.
  • Vikt (chassi + sittdel): 9.6 kg.
  • Förvaringskorgens kapacitet: 22 liter.
  • 2 års garanti (ytterligare ett års garanti vid registrering på märkets hemsida).