Bugaboo Bugaboo Donkey² Mono Barnvagn Complete Blå One Size

Bugaboo Bugaboo Donkey² Mono Barnvagn Complete Blå One Size

Bugaboo Bugaboo Donkey² Mono Barnvagn Complete Blå One Size
Bugaboo Bugaboo Donkey² Mono Barnvagn Complete Blå One Size
Bugaboo Bugaboo Donkey² Mono Barnvagn Complete Blå One Size

Denna uppdaterade Bugaboo Donkey² Mono Barnvagn Complete Blå är en multifunktionell barnvagn med många nya funktioner som gör det smidigare för alla föräldrar att gå på promenad med minstingen.

Nya skumfyllda slitstarka däck för en bekväm åktur på alla underlag. Smidig att manövrera med en hand även när barnet sitter i och förvaringskorgen är fylld tack vare swivelhjulen fram och en bra svängradie. Utdragbar solsufflett som skyddar mot väder och vind. Slitstark klädsel som är vind-, olje- och vattenavvisande. Solskyddsfaktor UPF 50+. Ryggstöd som kan justeras i höjd som kan anpassas efter ditt växande barn. Bekväm säkerhetssele som är smidig att justera. Sittdel som kan fällas i helt horisontellt läge med bara några få klick. Vändbar sittdel så att ditt barn kan se åt alla håll beroende på humör.

Fullständigt plant säte för en bekväm tupplur. Bastyg till liggdel med mjuk skummadrass. Smart design med en ram som kan användas med liggdelen och sittdelen. Klädslarna är avtagbara och kan maskintvättas. Liggdelen och sittdelen kan stå av sig själv. Stor förvaringskorg under sittdel Förvaringskorg på sidan för smidig och lättåtkomlig förvaring, nu med nytt lock. Total förvaringskapacitet på 20 kg. Handtaget kan regleras i höjd för en ergonomisk körning. Lätt att göra om till syskonvagn med tre klick. Smidig att manövrera i trånga utrymmen även när vagnen är helt utfälld. Lätt att styra med en hand. Enkel att vika ihop och omvandla med en hand. Nytt fixerat handtag och bärhandtag i svart imitationsläder till chassin i svart och aluminium. Kompatibel med bilbarnstol. Fälls ihop i ett stycke för enkel förvaring.

Kompakt hopfällning som tar lite plats hemma eller i bilen. Kan smidigt förvandlas till en syskonvagn när ni väntar ert andra barn.

Vad du får:
Regnskydd. Förvaringskorg under sittdel. Bastyg till sittdel. Bärhandtag. Liggdel/sittdelsram. Förvaringskorg på sidan. Utdragbara solsufflettbågar. Chassi med hjul. Bastyg till liggdel med madrass. Special Edition-klädsel.

Tekniska specifikationer:

 • Passar från nyfödd upp till 17 kg.
 • Liggdel som kan sättas fast och tas av med en hand.
 • Fempunktssele med axelband som kan justeras i höjd.
 • 10-tums swivelhjul fram och 12-tums bakhjul.
 • Slitstarka luftfyllda gummidäck.
 • Ungefärlig vikt: 13 kg.
 • Mått hopvikt i ett stycke (lbh): 52 x 60 x 93 cm.
 • Mått kompakt hopfällning (lbh): 91 x 60 x 24 cm.
 • Kapacitet förvaringskorg på sidan: 28 liter/10 kg.
 • Kapacitet förvaringskorg under sittdel: 28 liter/10 kg med extra innerficka.
 • 2 års garanti (med ett extra år när du registrerar dig på märkets hemsida).