Bugaboo Bugaboo Fox Barnvagn Classic Emea Alu/Grå Melange One Size

Bugaboo Bugaboo Fox Barnvagn Classic Emea Alu/Grå Melange One Size

Bugaboo Bugaboo Fox Barnvagn Classic Emea Alu/Grå Melange One Size
Bugaboo Bugaboo Fox Barnvagn Classic Emea Alu/Grå Melange One Size
Bugaboo Bugaboo Fox Barnvagn Classic Emea Alu/Grå Melange One Size

Denna lättstyrda och smarta Bugaboo Fox Barnvagn Classic i Emea Alu/Grå Melange är designad för att passa din livsstil och erbjuder överlägsen komfort till både dig och din baby.

Styre och handtag i grå imitationsläder. Ultralätt chassi för att smidigt kunna lyfta och bära vagnen. Utdragbar solsufflett som skyddar mot väder och vind. Slitstark klädsel som är vind-, olje- och vattenavvisande. Solskyddsfaktor UPF 50+. Bekväm 5-punkts-säkerhetssele som är smidig att justera. Roterande bärhandtag. Sittdel som kan fällas i helt horisontellt läge med bara ett klick. Vändbar sittdel så att ditt barn kan se åt alla håll beroende på humör. Fotbroms som är lätt att använda med ett lätt tryck med foten.

Tvåhjulsläge för att smidigt och säkert kunna dra barnvagnen genom sand och snö. Handtag som kan justeras i höjd och som kan förlängas med upp till 20 cm. Optimal sitthöjd som gör det lättare att lyfta i och ur ditt barn utan att kompromissa med stabiliteten. Smidig hopfällning i ett stycke gör barnvagnen enkel att förvara. Superkompakt hopfällning i två delar för smidig förvaring hemma eller i bilen. Står själv när den är hopfälld. Ny central fjädring och stora däck för en mjuk och bekväm åktur. Ergonomiskt designad liggdel och sittdel för bekväma barnvagnspromenader.

Klädseln är lätt at ta av och kan tvättas i maskin. Klädseln är tillverkad med minst 50% återvunnet material. Stor förvaringskorg under sittdel som är lätt att komma åt, med en kapacitet på 10 kg. Inbyggda fickor i korgen för extra förvaring. Bugaboos tillbehör är kan installeras snabbt och smidigt med de integrerade fästpunkterna. Vad du får: Regnskydd. Förvaringskorg under sittdel. Klädsel med skum, säkerhetssele och fotstöd. Klädsel till liggdel och liggdelslock med madrass. Solsufflett. Sufflett med bågar och klämmor. Bärhandtag. Liggdel/sittdelsram. Chassi med hjul. 2 x Överdrag till styre. 1 x Överdrag till bärhandtag. Navkapslar.

Tekniska specifikationer:

  • Passar från nyfödd upp till 17 kg.
  • 8.5-tums låsbara swivelhjul fram och 12-tums bakhjul.
  • Handtagets höjd: 88.5 108.5 cm.
  • Vikt med sittdel: 9.9 kg.
  • Sittdelens höjd från marken: 59 cm.
  • Mått hopfälld i ett stycke (lbh) 46 x 60 x 88 cm.
  • Mått kompakt hopfällning (lbh) 66 x 54 x 19 cm.
  • Förvaringskorg under sittdel: 38 liter.
  • 2 års garanti (med ett extra år om man registrerar sig på märkets hemsida).