Joolz Geo 2 Duo Barnvagn Quadro (Blue) One Size

Joolz Geo 2 Duo Barnvagn Quadro Blue One Size

Joolz Geo 2 Duo Barnvagn Quadro (Blue) One Size
Joolz Geo 2 Duo Barnvagn Quadro (Blue) One Size
Joolz Geo 2 Duo Barnvagn Quadro (Blue) One Size

Denna prisbelönta Geo 2 Duo Barnvagn i Quadro Blu från Joolz ger både komfort och funktionalitet och är den perfekta barnvagnen för familjeäventyr.

Barnvagnens funktioner:
Moduldesign med tre konfigurationer så att du är redo för alla utmaningar. Vagnen är smidig att köra även med två barn och full förvaringskorg, tack vare enhandstyrningen och en bredd på bara 24 tum. Barnvagnen kan fällas ihop med en rörelse och även med två sittdelar kan den fällas ihop kompakt i ett stycke. Transportlås för resan som kan öppnas med en hand. Extra stor förvaringskorg. Justerbart handtag. Sittdelen är i bordshöjd och kan användas som barnstol. Bekväm och ergonomisk liggdel. Madrass som andas och som är fri från allergiframkallande ämnen för en bekväm och trygg tupplur. Utdragbar solsufflett med ventilering i nättyg och solskyddsfaktor UPF 50+.

XL förvaringskrog som är lätt att komma åt, och som även är avtagbar med praktiska bärhandtag. Högt placerad liggdel som gör att du lätt når ditt barn. Tre ergonomiska sittpositioner. Säkerhetsbygel. Robust chassi och punkteringsfria däck. Låsbara swivelhjul med 4-hjulsfjädring för en bekväm åktur. Delarna i aluminium är anodiserade för att skyddas mot yttre skador såsom rost. Passar med bilbarnstol. Säkerhetsselen har magnetlås. Sittdel som kan vara både framåtvänd och bakåtvänd. Kan förvandlas till en kompakt duovagn genom att byta ut förvaringskorgen mot en sittdel eller liggdel.

Vad du får:
Kompakt dubbelvagn. Terränghjul. Avtagbar XL förvaringskorg. Sittdel i bordshöjd. Stor solsufflett med solskyddsfaktor UPF 50+. Rymlig liggdel. Madrass som andas. Liggdelslock.

Tekniska specifikationer:

  • Vikt: Joolz Geo2 med sittdel: 14,3 kg.
  • Maxvikt förvaringskorg XL: 10 kg.
  • Maxvikt barnvagn: 40 kg.
  • Mått: Utfälld: 83 x 60 x 93 109 cm.
  • Hopfälld sittdel/XL-korg: 99 x 60 x 42 cm.
  • Hopfälld utan hjul: 89,5 x 47,5 x 26 cm.
  • Mått framhjul: 7 tum Mått bakhjul: 12 tum.