Joolz Geo 2 Syskonvagn Parrot Blue One Size

Joolz Geo 2 Syskonvagn Parrot Blue One Size

Joolz Geo 2 Syskonvagn Parrot Blue One Size
Joolz Geo 2 Syskonvagn Parrot Blue One Size
Joolz Geo 2 Syskonvagn Parrot Blue One Size

Denna prisbelönta Geo 2 Syskonvagn i Earth Parrot Blue av Joolz erbjuder högsta komfort vid alla familjeutflykter.

Vagnens funktioner:
Den modulära designen har tre olika konfigurationer som gör vagnen redo för alla vardagsutmaningar och äventyr. Vagnen är enhandsstyrd och lika enkel att styra när den är fullastad i förvaringskorgen och båda barnen är ombord Vagnen fälls ihop i en enkel rörelse. Lås som är lätt att öppna med en hand. Extra stor förvaringskorg under vagnen. Justerbart styre. Sitsen är i bordshöjd och kan användas som barnstol. Bekväm och ergonomisk liggdel.

Luftig allergivänlig madrass för en bekväm och säker tupplur eller sovstund. Förlängbar solsufflett med ventiler i mesh och UPF 50+ solskydd. Lätt tillgänglig XL-förvaringskorg som är avtagbar med praktiska bärhandtag. Liggdelen är i hög nivå som underlättar att komma åt ditt barn på ett smidigt sätt. Tre ergonomiska sittpositioner. Stabilt chassis med punkteringsfria däck. Låsbara svänghjul med dämpning för en skönare körning. Aluminium-delarna är anodiserade för att skydda mot rost. Bilbarnstols-anpassbar. Selen har ett magnetiskt lås. Sitsen kan positioneras framåtvänt eller bakåtvänt. Kan omvandlas till en kompakt Can be transformed to a compact duo barnvagn genom att byta förvaringskorgen med en låg sits eller liggdel.

Detta ingår:
Kompakt syskonvagn. Terränghjul. Borttagbar XL förvaringskorg. SIts i bordshöjd. Kompakt syskonvagn. Stor solsufflett med UPF 50+. Rymlig liggdel. Luftig madrass. Klädsel till liggdel.

Tekniska specifikationer:

  • Vikt: Joolz Geo 2 med sits: 14.3 kg.
  • Maxvikt i förvaringslådan XL: 10 kg.
  • Maxvikt i vagnen 40 kg.
  • Mått Utvikt: 83 x 60 x 93 109 cm.
  • Vikt sits/XL-korg: 99 x 60 x 42 cm.
  • Vikt utan hjul: 89.5 x 47.5 x 26 cm.
  • Hjulens mått: Framhjul: 7 tum.
  • Bakhjul: 12 tum.