UPPAbaby G-LUXE Barnvagn Pascal (Grå) One Size

UPPAbaby G-LUXE Barnvagn Pascal (Grå) One Size

UPPAbaby G-LUXE Barnvagn Pascal (Grå) One Size
UPPAbaby G-LUXE Barnvagn Pascal (Grå) One Size
UPPAbaby G-LUXE Barnvagn Pascal (Grå) One Size

Bästsäljande amerikanska märket UPPAbaby har designat denna G-LUXE Barnvagn i Pascal med lätthet, funktionalitet och komfort som ledord så att det ska vara smidigt att gå på promenad med din minsting. Passar barn från 6 månader upp till 15 kg.

Fällmekanismer i handhöjd gör det smidigt att fälla ihop vagnen med bara händerna. Står upp i hopfällt läge. Praktiskt bärhandtag. Fotbroms. Ställbart ryggstöd i tre lägen som kan fällas med en hand. Justerbart fotstöd. Aluminiumchassi i lättviktsdesign. Höga ergonomiska handtag för enklare körning. Låsbara snurrhjul framtill ger en stabilare vagn. Avtagbar sufflett med justerbar höjd som är enkel att öppna. Utdragbart solskydd med solskyddsfaktor SPF 50+. Reflekterande sufflett ser till att det inte blir för varmt under soliga dagar. Smuts- och vattenavvisande klädsel.

Avtagbar sittdyna som kan tvättas i maskin. Barnvagnen kan användas även när sittdynan är borttagen. Högprestandahjul som är 14.5 cm i diameter. 5-punktssele. Stor förvaringskorg som är lätt att komma åt. Löstagbar mugghållare medföljer. Maxvikt: Mugghållaren är godkänd för upp till 0.7 kg. Förvaringskorg under sätet är godkänd för upp till 4.5 kg enligt EU säkerhetsstandard. Sittdel för småbarn är godkänd för barn upp till 15 kg enligt EU säkerhetsstandard. Godkänd enligt EU säkerhetsstandard BS EN1888:201.

Vad du får:
Aluminumchassi. 4 st hjul. Sittdel. Sittdyna. Förvaringskorg under sätet. Solsufflett. Mugghållare.

Tekniska specifikationer:

  • Passar nyfödd upp till 15 kg (EU). Passar barn upp till 114 cm.
  • Mått uppfälld: 48 x 84 x 108 cm.
  • Mått hopfälld: 30 x 21.5 x 108 cm.
  • Vikt: 6.8 kg.
  • 2 års garanti (Möjlighet till ett extra år om du registrerar dig på UPPAbabys hemsida).