UPPAbaby VISTA Barnvagn Gregory Blue Melange

UPPAbaby VISTA Barnvagn Gregory Blue Melange

UPPAbaby VISTA Barnvagn Gregory Blue Melange
UPPAbaby VISTA Barnvagn Gregory Blue Melange
UPPAbaby VISTA Barnvagn Gregory Blue Melange

Det innovativa amerikanska märket har designat en uppdaterad version av sin bästsäljare VISTA Barnvagn Gregory Blue Melange, en funktionell och mycket prisvärd investering med stil för den växande familjen.

Uppdaterat pulverlackat chassi (minimerar repor etc). Nydesignad, genuint, REACH-certifierat, läderhandtag och bygel. Utbytbart handtag. Liggdel och sittdel som lätt går att byta vid behov utan att behöva byta klädseln medföljer. Designad för att anpassas till den växande familjen. VISTA kan anpassas för två sittdelar för småbarn (framåtvänd och bakåtvänd position) och med en Piggyback Ståbräda för att kunna ha upp till 3 barn med i vagnen. Fälls ihop i ett steg, snabbt och smidigt. Står själv i hopfällt läge. Chassit är tillverkad i en legering av aluminium och magnesium för en slitstark lättviktsdesign. Teleskophandtag med hjälp av en knapp. Lätt att manövrera även med bara en hand. Handsydd bygel i perforerad fullnarvsläder som är lätt att rengöra.

Extra stor förvaringskorg under sittdel som är lätt att komma åt. Stötdämpande fjädring på framhjul och bakhjul. Uppdaterade framhjul som överensstämmer med bakhjulen. Slitstarka, punkteringsfria däck med EVA-skum och gummiutsida. Däck för alla terränger. Förlängbara säten. Kapacitet för att montera två framåtvända, två bakåtvända sittdelar, två babyskydd, två liggdelar eller en av varje sort för ändlösa kombinationsmöjligheter. Tillverkad i slitstark och tålig bomulls/polyestermix. Liggdelen har ett skydd med klädsel som försluts med dragkedja. Madrassen är perforerad och botten är ventilerad för god andningsförmåga. Godkänd att sova i över natten. Solskyddet i silver reflekterar tillbaka solens strålar så babyn ej blir överhettad. Ventilerad solsufflett och förlängbart solskydd med solskyddsfaktor SPF 50+.

Utrustad med Performance Travel System som är kompatibel med babyskydd. Stor sittdel som kan vara både fram- och bakåtvänd. Fälls i 180-grader med enkel enhandsfattning. Det förlängbara och höj- och sänkbara solskyddet kan höjas 7 cm. Höj- och sänkbart 5-punktsbälte. Allväderskydd med medföljande regnskydd och myggnät för både liggdel och sittdel. Maxvikt: Extra stora förvaringskorgen är godkänd upp till 13 kg med US säkerhets standard och 5 kg med EU säkerhetsstandard. Sittdelen är godkänd för 22.7 kg med US säkerhetsstandard och 15 kg med EU säkerhetsstandard. US säkerhetsstandard ASTM F833-13b, ASTM F2050-13a, ASTM F2194-13a. EU säkerhetsstandard BS EN1888:2012, EN1466:2004 + A1:2007.

Vad du får:
Aluminium/magnesiumram. 4 x hjul. Liggdel. Regnskydd för liggdel. Myggnät för liggdel. Förvaringsväska för liggdel. Sittdel. Regnskydd för sittdel. Myggnät för sittdel. Säkerhetsbygel. Extra stor förvaringskorg.

Tekniska specifikationer:

  • Passar från nyfödd och uppåt till 15 kg (EU).
  • Mått utfälld: 64.5 x 94 x 100 cm.
  • Mått hopfälld: 64.5 x 35.5 x 84 cm.
  • Mått hopfälld utan sittdel: 64.5 x 34. x 84 cm.
  • Vikt (ram + sits): 12,5 kg.
  • Liggdelen passar från nyfödd och uppåt.
  • Sittdelen passar från 6 mån upp till 15 kg.
  • 3-års garanti när man registrerar sig på märkets hemsida.