Kombivagnar

Nedan listas alla kombivagnar som listas på vår webbplats. Upplever du att vi har missat någon viktig barnvagnsmodell? Tveka inte då inte att kontakta oss så vi kan göra ny utvärdering och förhoppningsvis lägga med den i våra listor.

Bugaboo Bee5 Base Svart

Bugaboo Bee5 Base Svart

Denna Bee5 Base i Svart är det nyaste tillskottet hos Bugaboo, och är designad för att äventyr på staden ska vara funktionella och bekväma med stil med nya utbytbara klädslar för sitsen, solsufflett och navkapslar för en unik barnvagn.

UPPAbaby Vista Stroller Bryce Silver One Size

UPPAbaby Vista Stroller Bryce Silver One Size

Det innovativa amerikanska märket UPPAbaby har redesignat sin Vista Barnvagn Bryce Silver med uppdraget att passa behoven hos ditt nya liv som förälder, samtidigt som man appellerar till stilens stil du alltid har haft. Uppdaterat pulverlackat chassi som minimerar repor.

UPPAbaby Vista Stroller William Light Blue One Size

UPPAbaby Vista Stroller William Light Blue One Size

Det innovativa amerikanska märket UPPAbaby har redesignat sin Vista Barnvagn William Light Blue med uppdraget att passa behoven hos ditt nya liv som förälder, samtidigt som man appellerar till stilens stil du alltid har haft. Uppdaterat pulverlackat chassi som minimerar repor.